.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 kr.
.

HOMESECURE APP

Med HomeSecure 2014 App til iPhone/iOS og Android kan vores alarmsystemer styres og kontrolleres. Hent App'en gratis fra Apples Appstore eller Google Play.
.
.
Vejledning
.
Hovedside

Tryk på plusset for at oprette din alarmprofil. Hvis du ejer flere alarmer, er det muligt at tilføje flere alarmprofiler.

Vælg Alarmmodel

Vælg din alarmmodel fra listen for at fortsætte.

Alarmindstillinger

Indtast alarmpanelets telefonnummer, adgangskode og det navn, du vil have den har i app'en. Her bruger vi en HomeSecure BASIC V2 alarm som eksempel.

Hovedskærm

Herfra kan du styre din alarm. Hver alarmmodel har forskellige muligheder, men alle kan aktiveres, deaktiveres og skalsikres fra hovedskærmen. Nedenfor har du mulighed for at navigere til andre funktioner.

.

Alarm69.dk alarmsystemer beskytter dine værdier

Hos Alarm69.dk kan du finde en alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus og din virksomhed.

Vores alarmsystemer har zoneinddeling (skalsikring), så du også kan være sikker, når du er hjemme. Vores alarm kan du nemt selv installere eller du kan bestille en af vores montører til at klare det for dig.