.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 kr.
.
.

.

.

Om Alarm69.dk

Om Alarm69.dk

Passion for tryghedsteknologi

Hvad vil vi og hvordan?
Vi ser det som en opgave for Alarm69.dk, at formidle effektive alarmsystemer til overkommelige priser, så langt flere nu kan beskytte deres hjem og værdier. Det gør vi ved at tilbyde gennemprøvede solide trådløse alarmer, som du kan leje til en lav månedlig ydelse ved selvbetjening på alarm69.dk, eller købe hvis du foretrækker det.

Baggrund
I 1988 opsatte jeg en alarm for første gang og siden da har ideen levet om en ny og billigere måde, at levere alarmsystemer til private hjem og mindre erhverv uden at gå på kompromis med kvaliteten.

I mellemtiden har jeg været stifter og medstifter af en række virksomheder primært i internet- og telebranchen, herunder mobilselskaberne Telmore, BiBoB og senest Justfone.

Ideen til selskabet TryghedsTeknologi og vores udlejning/salg på alarm69.dk bygger på disse erfaringer på den måde, at vi leverer solide gennemprøvede produkter og ydelser til vores kunder på en ny måde til attraktive priser. Præcis som vi i Telmore leverede telefoni gennem TDCs netværk og i BiBoB gennem Telenors netværk, men på vores egen måde med små organisationer til gode priser til gavn for vores kunder.

Vi valgte HomeSecure
Alarm69.dk udlejer og sælger effektive og gennemprøvede alarmsystemer af det danske mærke HomeSecure, som står bag kvalitetsalarmer til over 20.000 hjem. Valget af HomeSecure har været afgørende for, at vi nu kan tilbyde en overkommelig abonnementsordning, hvor både Alarm69.dk og HomeSecure står inde for kvaliteten.

Valgfrihed
Vi har gjort det valgfrit om der skal tilknyttes kontrolcentral. Nogle kunder foretrækker alarmopkald håndteret af en kontrolcentral og andre foretrækker at spare denne faste månedlige udgift.

Vagtudkørsel ved alarmering er også et frit valg.

Tilsvarende har vi valgt kun at tilbyde én grundpakke for hvert af de to alarmsystemer og lade vore kunder selv bestemme mængden af tilbehør.

Vi tilbyder som udgangspunkt udlejning af alarmsystemer og tilbehør til en lav månedlig ydelse, men vi byder naturligvis også kunder velkommen, som foretrækker at købe deres alarmsystem.

SIM-kort til den indbyggede "mobiltelefon"
Lejer du alarmsystemet medfølger der et SIM-kort fra Justfone, som benytter TDCs netværk. Foretrækker du et andet teleselskab, kan du nemt udskifte SIM-kortet. Vælger du køb frem for leje, kan du selv anskaffe et SIM-kort eller du kan leje et SIM-kort fra Justfone gennem Alarm69.dk.

Kundeservice har højeste prioritet

Træf det rigtige valg
Hos Alarm69.dk køber du tryghed og sikkerhed. Det er vigtigt, at du får et godt alarmsystem tilpasset dine ønsker. På alarm69.dk kan du finde hjælp til valg og sammensætning af dit alarmsystem. Herudover er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få råd og vejledning i forbindelse med dit valg.

Flere muligheder for support
Hvis du støder på spørgsmål i forbindelse med opsætning eller drift af din alarm, kan du sende e-mail eller ringe direkte til eksperterne ved HomeSecure support eller du kan bruge deres chatservice og få kvalificeret hjælp.

Installation af alarmsystemet
Hvis du ikke selv har lyst til eller mulighed for at opsætte alarmsystemet og ikke har nogen til at gøre det for dig, tilbyder vi besøg af en montør for en overkommelig pris.

.
.

Hvem er Alarm69.dk?

CEO: Torben Scheel
Tlf.:
9310 6969
Mail:
mail@alarm69.dk

Mit navn er Torben Scheel.
Jeg er stifter og ejer af selskabet
TryghedsTeknologi ApS.
Vores hjemmeside har navnet Alarm69.dk,
fordi vi tidligt tog den beslutning, at vi skal tilbyde et effektivt alarmsystem for 69 kr. pr. måned.
Det holder vi fast ved.

.

Alarm69.dk alarmsystemer beskytter dine værdier

Hos Alarm69.dk kan du finde en alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus og din virksomhed.

Vores alarmsystemer har zoneinddeling (skalsikring), så du også kan være sikker, når du er hjemme. Vores alarm kan du nemt selv installere eller du kan bestille en af vores montører til at klare det for dig.