.
.
  • .
    Stay
.
TOM
I alt: 0,00 kr.
.
.

.

.

alarm69.dk konceptet

alarm69.dk konceptet

"Hvis tyven vil ind, så kommer han ind". Det er måske rigtigt, men et alarmsystem begrænser lysten og med alarm69.dk konceptet stresses indbrudstyve hurtigt ud igen, så du ikke komme hjem til en endevendt bolig.

Indbrudstyvens største fjender er tidspres og opmærksomhed. Hvis tyven bliver stresset tilpas meget, er der en stor sandsynlighed for, at han opgiver sit ærinde. Alarm69.dk konceptet går netop ud på at presse tyven på tid og på opmærksomhed.

En tyverialarm presser indbrudstyven med en voldsom sirenelyd. Alarmsystemer fra alarm69.dk larmer voldsomt med op til 110 dB - det er mildt sagt øredøvende. Vælges derudover en udendørs sirene, som både larmer og blinker, tiltrækkes yderligere opmærksomhed fra naboer og forbipasserende.

Alarmsystemet udnytter et andet vigtigt redskab i kampen imod indbrud, nemlig nabohjælp. Alarmen ringer op med talebesked og sender SMS ved alarm. En indbrudstyv vil stresses yderligere, når naboerne reagerer, f.eks. ved at tænde lys.

Alarm69.dk konceptet kan dermed være mere end en tyverialarmen i kraft af dit netværk af naboer. Hvis I er flere, der har et alarmsystem, kan I indstille alarmerne til at kontakte hinanden indbyrdes. Dermed kan I være sikre på, at indbrudstyve stresses både på tid og opmærksomhed.

Med et HD IP Kamera fra alarm69.dk kan du selv undersøge, hvad der sker i hjemmet direkte på din smartphone.

.
.

Se vores HomeSecure Alarmer

.

Alarm69.dk alarmsystemer beskytter dine værdier

Hos Alarm69.dk kan du finde en alarm, der passer til dit hjem, dit sommerhus og din virksomhed.

Vores alarmsystemer har zoneinddeling (skalsikring), så du også kan være sikker, når du er hjemme. Vores alarm kan du nemt selv installere eller du kan bestille en af vores montører til at klare det for dig.